SALA Bronsgieterij

Kunst & Design in Brons

Onze klanten

In het klantenbestand van SALA Bronsgieterij bevinden zich kunstenaars die gespecialiseerd zijn in het maken van portretten, reliëfs, beelden voor prijsuitreikingen, abstracte of figuratieve kunst, grafmonumenten en meer..
Neem vooral een kijkje in de afbeeldingengalerij. Als u op de www-link onder een afbeelding klikt dan komt u vanzelf terecht op de prachtige websites van een aantal van mijn vaste klanten. Daar treft u afbeeldingen van vele Bronzen kunstwerken die ik in de afgelopen jaren heb mogen gieten en patineren!

Ook  particulieren die nog nooit iets hebben laten gieten in Brons maar toch dat ene portret of beeldje van boetseerwas, klei, gips, hout, steen of iets dergelijks in Brons willen laten vereeuwigen zijn bij mij aan het juiste adres en van harte welkom!  

De vaste klanten van SALA Bronsgieterij zitten verspreid door heel Nederland. Halen en bezorgen van werk doe ik gratis, het is mij een plezier om u te mogen bezoeken! 
Uiteraard ontvang ik u ook graag in de Bronsgieterij waar ik het een en ander kan uit leggen over het proces aan de hand van enkele voorBeelden.

 
Een vaste  klant van SALA Bronsgieterij heeft het nobele initiatief genomen om een project op te starten ten bate van weeskinderen in Haïti. Er worden hand-afdrukjes van kinderen in brons afgegoten en verkocht. Het is mij een eer om hier belangeloos aan mee te kunnen werken! 
Voor meer informatie of eventuele aankoop van een Bronzen 'AskingHand' kunt u een E-mail sturen naar; 
info@art-en-france.nl


 
 
Opbellen
E-mail